NOK 3995,-

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Cwijw7dqbku7pppthm99 namaste lukke

Skap En Hverdag Du Elsker Online Kurs - Feb 2020

[Skap en hverdag du Elsker er et onlinekurs hvor du: ]

Lærer å skape balanse i dagen din. Så du kan leve en hverdag ut i fra dine verdier, er trygg nok til å sette grenser og har nok energi til å være med på det livet har å by på

Sagt om kurset:

“Gir litt mer f... Hiver meg ikke så lett med i «kaklekoret» lenger. Jeg våger nå å være meg selv Jeg elsker at kurset gikk så i dybden, at det var så omfattende, og ga så mange "aha" opplevelser. Kurset åpner virkelig øynene for hva som bor i hver og en av oss, hvilke muligheter vi har. Man kan faktisk velge veldig mye i livet sitt selv har jeg lært nå. ”

Trine Bakkerud

“Jeg har blitt mer bevisst, i tillegg til at jeg har blitt snillere med meg selv. Jeg bryr meg ikke like mye om hva andre mener, og jeg har blitt flinkere til å sette grenser og si i fra. At Henriette tok seg tid til å svare utfyllende på alle spørsmål, og at hun var "en av oss" likte jeg godt. Hun brenner virkelig for det hun gjør. Hun er utrolig inspirerende og en fantastisk motivator som gjør at du får lyst til å gi alt for å nå målene dine og jobbe med det hver eneste dag. Hun er en fantastisk veileder som forklarer ting på en måte man lett forstår og kan relatere seg i. Jeg vil absolutt anbefale kurset, noe jeg også har gjort. Fordi Henriette er en fantastisk motivator og inspirator, og at man virkelig lærer mye om seg selv.”

Melissa Sjøvold Solvang