Henriette Lien | Morgenstund :-) - Henriette Lien
morgenst

Morgenstund :-)

Hverdagen min starter ganske tidlig på morgenen og det har jeg etter 6 år i morgenradio vendt meg til. Men det jeg kanskje aldri helt vender meg til er at jeg må litt på hue og ræva ut på morgenene,- og for meg som elsker laaaange morgener i pysj og tekoppen er ikke det alltid gøy. Derfor er ferie mye for meg å kunne ha så lange morgener jeg bare vil,- i pysj! Lage meg en kopp te, sitte på trappa på verandaen med Chili og bare være. Ikke ha spesielt mange planer for dagen, la tankene komme og gå akkurat som de vil og kun være i øyeblikket. Dette er stunder jeg alltid sørger for å snike inn i hverdagen min men det er ikke alltid like enkelt eller ufortyrret :-)

morgenst unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed

 

:-) H

 

Stikkord