Henriette Lien | Lite sand og solnedgang her gitt ! - Henriette Lien
image

Lite sand og solnedgang her gitt !

Det strebes etter en posisjon, det perfekte bilde, en avansert asana, helst på en eksotisk strand eller et øde svaberg. Den totale ro hvor man har tid, massevis av tid.

Det er vanskelig om ikke umulig å få noe av dette til å passe inn i egne liv. Det er ikke vits i å prøve engang. Realiteten ligger for langt vekk fra drømmescenario. Men det er ikke det yoga eller meditasjon handler om. Du får ikke nødvendigvis noe mer » ut av» det selv om du har sand mellom tærne.

Hvis du ser noe som helst på det mørke bilde er dette min hide away.  Med 4 barn, valp og samboer ihuset er det ikke alltid passende å rulle ut matta. Men i garderoben der forstyrrer jeg ingen. Jeg sniker meg ned og ofte tror resten av familien at jeg har et litt langt toalettbesøk?

Her er det dårlig med sand mellom tærne, bølgesus og solnedgang. Nei her er det kun klær jeg burde ryddet vekk for lenge siden, tøfler,noen hybelkaniner. Men jeg får gjort mine solhilsner, jeg møter meg selv, jeg puster. Jeg har akkurat så mye plass jeg trenger selv om jeg slår opp i taklampa av og til.

Men hva gjør vel det? For dette er min tid. Noen dager 5 min andre dager kanskje en time. Tid spiller ingen rolle. Det viktigste er at jeg prioriterer meg selv, om så for noen få minutter ??

Stikkord